ŞIRNAK / SİLOPİ - Silopi Atatürk Anadolu Lisesi

PROJE KOORDİNATÖRLERİ

Proje Koordinatörleri

İL-İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ-STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR

PROJE ADI

......./......./2023

......................

ÖNEMLİ NOT:

1-      Bir kişi birden çok proje koordinatörü olarak görevlendirilebilir.

2-      "MAVİ YEŞİL OKULLAR","OKURGEZER YAZAR", "TEKNOFEST OKUL KOORDİNATÖRÜ","E TWİNNİNG" ve "ERASMUS+" projelerinde Okul Koordinatörü  Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesinden belirlenecektir.

3-      TÜBİTAK Okul Koordinatörü Ortaokul ve Lise kademelerinden seçilecektir.

4-      TEKNOFEST Okul Koordinatörü İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinden seçilecektir.

''eTwinning '' OKUL KOORDİNATÖRÜ: eTwinning kulübünün kurulmasına öncülük eder. eTwinning  ile ilgili kursları düzenler , il ve ilçe  koordinatörü ile koordinasyonu sağlar.

TÜBİTAK OKUL KOORDİNATÖRÜ: Tübitak projelerinin oluşturulması, sisteme girilmesi ve yürütülmesinde öncülük eder.

TEKNOFEST OKUL KOORDİNATÖRÜ: Teknofest projelerinin oluşturulması, sisteme girilmesi ve yürütülmesinde öncülük eder.

ERASMUS+ PROJELERİ OKUL KOORDİNATÖRÜ: Erasmus ekibi kurup proje yazma çalışmalarında önderlik eder, başvurucu sürecinde yardımcı olur.

Yayın: 20.02.2023 - Güncelleme: 20.02.2023 09:49 - Görüntülenme: 146

Etiketler :