ŞIRNAK / SİLOPİ - Silopi Atatürk Anadolu Lisesi

Gençlerle Adım Adım Projesinin Webinarı

"Eylül ayında başladığımız ve 6 aydır sürmekte olan öğrenme süreçlerini destekleyen dijital içerik ve beceri destekli dönüşüm ile ülkenin her yerinde yaşayan öğretmen ve öğrencilerin eğitimden eşit faydalanması ve eğitimde fırsat eşitliğini hedef edinen Gençlerle Adım Adım projemiz, yapılan bir sürü yaygınlaştırma webinarı, tamamlanan aylık dergileri, dergilerin uygulandığı minik sınıflardaki öğrencileri, alınan güzel geri dönütleri ile sona gelmiş bulunmakta. Bunları sergilemek adına okulumuzda tüm süreç boyu yaptıklarımızı panoda sergiledik, öğrencilerimize başarı belgelerini verdik ve öğrencilerinizin hem kendi duygu düşüncelerini paylaştığı, hem de biraz eğlenmelerini sağlamak adına mahalli sanatçı Ayşen Köktürk'ün davetli olduğu veda webinarımızı gerçekleştirdik.

Yayın: 21.04.2022 - Güncelleme: 18.01.2023 11:07 - Görüntülenme: 180